donderdag 7 november 2013

Werken...

Vandaag heeft Amy gewerkt! Nou ja, Ondine gaf les en Amy sliep, keerde haar waterbak om, zodat ze er beter mee kon spelen en gooide een stoel om die bovenop haar belandde! (Schrik!)
Omdat de locatie in de duinen ligt, maakten we voor en na de les een heerlijke wandeling. We ontmoetten daar verschillende honden. Vlak voor het begin van de les nog even snel naar buiten: ja, bingo!!!! Daarmee voorkwamen we een stinkend cadeautje onder de les :). In de pauze een plasje en weer duizend knuffeltjes van allerlei collega's.
Vanmiddag even met twee honden naar het dorp. Na een onstuimig begin, waarbij Amy steeds in de riem of hals van Flip hing, verliep de wandeling prima.
Opschieten? Nee, dat niet, want iedereen wil 'dat droppie' aaien. "Is dat moeder en dochter? Wordt dat ook een hulphond?, Waarom is die met pensioen? Hoe oud is hij dan?" Etc. etc....
In drie winkels ging het ook prima, zeker in de laatste: de dierenwinkel, waar we alleen even gedag gingen zeggen. Uiteraard kregen de honden knuffels en koekjes.

Morgen de hele dag 'werken', zelfde locatie, dus 's morgens, in de pauze en aan het einde van de dag de duinen in! En voor de andere uren een aantal kongs en andere (gevulde) speeltjes mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw bericht!!!